orthodontisten

   

 

 

Drs. A.C. Veenema - Big registratienummer 19054057702

Mevrouw Veenema heeft haar opleiding tot tandarts gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in 2000 afgestudeerd. Aansluitend heeft zij drie jaar gewerkt als tandarts in de algemene praktijk.
Van 2003 tot 2007 volgde zij de opleiding tot orthodontist aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vervolgens heeft zij gewerkt in verscheidene orthodontiepraktijken, waaronder Leeuwarden en Drachten. Voor het UMCG behandelde ze patiƫnten en verzorgde onderwijs voor de studenten tandheelkunde. Vanaf augustus 2010 heeft zij zich gevestigd te Sneek.

Drs. M.A. Borsje - Big registratienummer 09057984902

Mevrouw Borsje heeft haar opleiding tot tandarts gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is in 2002 afgestudeerd. Aansluitend heeft zij drie jaar gewerkt als tandarts in de algemene praktijk. Van 2005 tot 2009 volgde zij de opleiding tot orthodontist aan het UMC Groningen.
Vervolgens heeft zij ervaring opgedaan in verscheidene orthodontiepraktijken, waaronder Leeuwarden en Drachten. Ook voor het
UMCG behandelde ze patiƫnten. Vanaf augustus 2010 heeft zij zich gevestigd als orthodontist te Sneek.

Voor multidisciplinaire behandelingen werkt ons team samen met uw tandarts en indien nodig met andere specialisten zoals kaakchirurgen, parodontologen, endodontologen en implantologen.